HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Eργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που παραπέμπεται σε δίκη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Συμπαρατάσσεται με τους δεκάδες φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος αλλά και άλλων φορέων πανελλαδικά στη στήριξη αυτή.
Ο Δήμαρχος δικάζεται γιατί, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δε διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα το 2015, στις βουλευτικές εκλογές, δεν παραχώρησε χώρους στους δολοφόνους – ναζιστές της Χρυσής Αυγής για να προπαγανδίσουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάξουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να πάρει πίσω τη δίωξη της Χρυσής Αυγής κατά του δημάρχου της Πάτρας.
Η δίωξη του δημάρχου της Πάτρας δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της Πάτρας, αφορά όλους μας σ’ όλη τη χώρα. Είναι επικίνδυνη εξέλιξη.
Είναι μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ανοχή και τη στάση που κρατούν απέναντι στο εγκληματικό – ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που καθημερινά δείχνει το χαρακτήρα της με τη στάση της απέναντι σε μετανάστες- πρόσφυγες, στους εργαζόμενους.
Είναι τσιράκια του σάπιου και βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος. Πρέπει να καταδικάζονται και να απομονώνονται όπου εμφανίζονται, σε κάθε χώρο δουλειάς, μόρφωσης, τόπο κατοικίας, παντού.
Είμαστε στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Πελετίδη.
Καλούμε την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν συνολικά την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή- αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που διευκολύνει με τη στάση της το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα να δρα ανενόχλητο.
Ο λαός μας πλήρωσε ακριβά το φασισμό κατά το παρελθόν. Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα σχέδιά τους.

Λευκάδα, 12 Φλεβάρη

Προηγουμενο αρθρο
Προκήρυξη για την πρόσληψη (1) ατόμου στην ΔΕΠΟΚΑΛ
Επομενο αρθρο
Equal Society: ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι’ αυτήν την εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.