HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας για τους εργαζόμενους στο Σκορπιό

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας για τους εργαζόμενους στο Σκορπιό

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει τις απόπειρες εκφοβισμού και τις απειλές για απόλυση που δέχονται εργαζόμενοι από την εργοδοσία της εταιρείας που διαχειρίζεται τη λειτουργία του Σκορπιού ιδιοκτησίας του Ρώσου ολιγάρχη Ντ. Ριμπολόβλεφ.

Η εργοδοσία έχει δείξει ήδη από το προηγούμενο διάστημα τις αντεργατικές διαθέσεις της με τον παράνομo εγκλεισμό των εργαζομένων δήθεν για την προστασία όλων των εμπλεκομένων λόγω COVID-19. Ένας εγκλεισμός που έχει τη «συγκατάθεση» των ίδιων των εργαζομένων με ιδιωτικό συμφωνητικό υπό την απειλή της απόλυσης.

Απ’ ότι φαίνεται η εργοδοσία έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα κάνοντας πράξη αυτές τις απειλές. Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας προειδοποιεί ότι αυτές οι ενέργειες δεν θα περάσουν στη συνείδηση των εργαζομένων, της τοπικής κοινωνίας γενικότερα. Προειδοποιούμε ότι η εργοδοσία θα μας βρει μπροστά της, συμπαραστάτης του συνόλου των εργαζομένων ακόμα και αυτούς που μπροστά στην εργοδοσία και στους εκπροσώπους της κάνουν πίσω φοβούμενοι τις συνέπειες.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

5-7-2020

Προηγουμενο αρθρο
Στις 13 Ιουλίου εορτάζει η Ιερά Μονή της Κόκκινης Εκκλησιάς Πλατυστόμων
Επομενο αρθρο
Επιτυχημένη η επίσημη πρώτη για τους Κ16 του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.