HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Ιατρείο της Φίλης μου της Πίτσας

Το Ιατρείο της Φίλης μου της Πίτσας

Σήμερα επιτέλους βρήκα το χρόνο να επισκεφτώ το ολοκαίνουργιο ιατρείο της φίλης μου της Πίτσας (Καλλιόπης) Βουκελάτου και να της ευχηθώ.

Η Πίτσα δεν είναι καινούργια παιδίατρος. Δούλευε από το 1992 στο Νοσοκομείο Λευκάδας. Ήταν Διευθύντρια στην Παιδιατρική Κλινική. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να αφήσει το Νοσοκομείο και να ανοίξει δικό της ιατρείο. Απέναντι από τη στάση του ΚΤΕΛ στον Άγιο Μηνά, δημιούργησε έναν πανέμορφο χώρο, ζεστό, φωτεινό και χαρούμενο. Είναι όλα τόσο προσεγμένα, τόσο καινούργια, που αιχμαλωτίζουν τα μάτια, όχι μόνο των παιδιών αλλά και των μεγάλων.

DSCN4777DSCN4785

Γνωρίζω την Πίτσα πάρα πολλά χρόνια, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος του ενθουσιασμού μου, όσο ο δυναμισμός και η τόλμη της, να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και μάλιστα με τόση όρεξη και μεράκι.

DSCN4803

Από τη θητεία της στο Νοσοκομείο είναι γνωστή η αξία της και οι επιστημονικές περγαμηνές της. Προσωπικά θέλω να καταθέσω δημόσια το «κέρδος» που αποκόμισα από την πολύχρονη γνωριμία μας. Έχουν περάσει πολλές δεκαετίες απ΄όταν ήμουνα παιδί, πάντα όμως αποζητούσα τη γνώμη της για φανταστικά ή πραγματικά προβλήματα υγείας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσο οι συμβουλές, οι οδηγίες, η κατάρτισή της, με βοήθησαν, με ανακούφισαν ακόμα και από το τηλέφωνο.

DSCN4796

Την ευχαριστώ, τη θαυμάζω και της εύχομαι να είναι γερή και δυνατή.

Προηγουμενο αρθρο
Ματαρόα, το πλοίο που μετέφερε και τον Νίκο Σβορώνο στο Παρίσι το 1945
Επομενο αρθρο
Οι υποψήφιοι με το ΚΙΔΗΣΟ (του ΓΑΠ) στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.