HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο Καλαμίτσι τ’ όμορφο που ανθεί και λουλουδίζει

Το Καλαμίτσι τ’ όμορφο που ανθεί και λουλουδίζει

Σ’ ένα μικρό χωριό, ψηλά, στα δυτικά του νησιού της Λευκάδας, πάνω από το Ιόνιο πέλαγος, στο Καλαμίτσι, θα βρείτε απομονωμένες παραλίες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Το χωριό προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο νησί της Λευκάδας. Όσοι αναζητούν γαλήνη μέσα στη φύση, στο Καλαμίτσι σίγουρα δεν θα απογοητευτούν.

1011

12

13

Στη Λευκάδα λένε: «Το Κλαμίτσι τ’ όμορφο που ανθεί και λουλουδίζει». Τα λουλούδια ανθίζουν παντού όχι μόνο στους μικρούς κήπους των σπιτιών αλλά σε κάθε ρωγμή των τοίχων.

1415

Οι εικόνες του Ιονίου με τις μυριάδες αποχρώσεις του μπλε, είναι μοναδικές.

16

17

Αν και το Καλαμίτσι βρίσκεται αρκετά πάνω από τη θάλασσα του Ιονίου, δεν στερείται από όμορφες παραλίες. Βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση. Υπάρχουν τρεις παραλίες και μάλιστα κοντά μεταξύ τους: Παραλία Αβαλί, Παραλία Καβαλικευτά και Παραλία Πέτρα.

18
Καβαλικευτά παραλία στο Καλαμίτσι

19
Με θέα την παραλία της Μεγάλης Πέτρας στο Καλαμίτσι

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράφουν τα ονειρικά ηλιοβασιλέματα που απολαμβάνει κάποιος στο Καλαμίτσι, ίσως τα πιο όμορφα του νησιού της Λευκάδας.

20

ionian_sea

2122

Πηγή: www.gosoutheast.info

Προηγουμενο αρθρο
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων συμπαραστέκεται στους αγώνες των αγροτών
Επομενο αρθρο
Το Σάββατο κόβει την πίτα της η Δόξα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.