HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο καλειδοσκόπιο και φέτος στην αίθουσα τέχνης «Θεόδωρος Στάμος»

Το καλειδοσκόπιο και φέτος στην αίθουσα τέχνης «Θεόδωρος Στάμος»

Τα παιδιά της 1ης και η 2ας τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί την αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος» στο Μαρκά. Όταν φτάσαμε, η αίθουσα εκτός από χρώματα και ζωγραφιές ήταν γεμάτη από την παρουσία των μικρών μαθητών.

Στην αίθουσα από τις 23 Σεπτεμβρίου, το παιδικό εικαστικό Εργαστήρι «Καλειδοσκόπιο», παρουσιάζει τα έργα της ετήσιας μαθητείας των μικρών μαθητών του. Το θέμα αυτή χρονιά ήταν «Σπουδή σε δέκα καλλιτέχνες». Περιλαμβάνει ζωγραφιές και κατασκευές των μικρών καλλιτεχνών. Οι ηλικίες των παιδιών είναι από 5 – 12 χρόνων.

Όπως σημειώνει η υπεύθυνη του εργαστηρίου κ. Γεωργία Τσίπουρα: «ένα από τα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρει η διδασκαλία της τέχνης, αποτελεί το γεγονός πως μας δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να ερμηνεύσει κανείς τον κόσμο. Ο καθένας δίνει τη δική του ερμηνεία όπου δεν υπάρχει σωστή ή λάθος, καλή, ή κακή αλλά η προσωπική δική του ματιά στο να αντιλαμβάνεται, να προσλαμβάνει και να ερμηνεύει…»

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Ταξίδι στον Παράδεισο (video)
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήρια επιστολή οικογένειας Περδικάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.