HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
& ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας σε σχέση με την μη πραγματοποίηση της μαθητικής παρέλασης, την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, έχει να παρατηρήσει τα εξής:

Το Μουσικό Σχολείο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τη μη ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης. Σαφώς και υπάρχουν ευθύνες τις οποίες ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι.

Δεν ακολουθούμε και δεν συντηρούμε ένα φαύλο κύκλο αντιπαράθεσης και απόδοσης ευθυνών, οι οποίες όχι μόνο δεν προάγουν τα εκπαιδευτικά μας ήθη, αλλά απεναντίας συντηρούν ένα κλίμα αντιπαράθεσης και μιζέριας.

Το Μουσικό Σχολείο συγχαίρει τους μαθητές του, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης παρέμειναν στη θέση τους, περιμένοντας καρτερικά τη σειρά τους για να παρελάσουν, αποτείνοντας φόρο τιμής στο πνεύμα και το νόημα του ΄21. Άλλωστε η μαθητική παρέλαση, δεν ήταν για μας τίποτε άλλο παρά η φυσική προέκταση μιας ξεχωριστής γιορτής που έγινε στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου.

Τιμούμε τους γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι εμπιστεύονται σε μας τη διαπαιδαγώγιση και τη μόρφωση των παιδιών τους. Τους διαβεβαιώνουμε δε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να αποσπούν διακρίσεις σε όλους τους τομείς, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο με τις επιδόσεις τους αλλά κυρίως με το ήθος τους

Το Μουσικό Σχολείο συνεχίζει το δημιουργικό του δρόμο, με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει με τον γενικό τίτλο ¨Μουσική Άνοιξη¨, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κλίματος πολιτισμού. Σας περιμένουμε την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 8 η ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου για να απολαύσουμε τη συναυλία της Μαντολινάτας του Σχολείου και των Συνόλων Μοντέρνας Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αλίμου αντίστοιχα.

Ο Διευθυντής  Ο Υποδιευθυντής  Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Προηγουμενο αρθρο
Προκήρυξη 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης 2018
Επομενο αρθρο
Παρουσιάστηκε στην Πάτρα το βιβλίο «Πατρώ» της Χαράς Παπαδάτου-Γιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.