HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΤο Νυδρί Λευκάδας στους 20 top ανοιξιάτικους προορισμούς

Το Νυδρί Λευκάδας στους 20 top ανοιξιάτικους προορισμούς

Διανύουμε μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου και δεν έχουμε παρά να χαρούμε τις ανθισμένες και μυροβόλες στιγμές της φύσης, μέσα σε μία ατελείωτη πανδαισία χρωμάτων, που τόσο απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική γη.

Όλα τώρα έχουν αναστηθεί από τον λήθαργο του χειμώνα και οι αισθήσεις μας χτυπούν κόκκινο, μέσα στην μαγεία της ανοιξιάτικης δίνης, και μας καλούν να γνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε τους μικρούς παραδείσους που βρίσκονται δίπλα μας… Ταξίδια που θα ταξιδέψουν τον νου και θα εξακοντίσουν τις έγνοιες και τα άγχη μακριά, πέρα από την ομορφιά και την ευτυχία του ανοιξιάτικου πορτραίτου.

Ένα από τα θετικά του να ταξιδεύεις άνοιξη, είναι ότι μπορείς να γνωρίσεις την αυθεντικότητα ενός τόπου, μακριά από την πολυκοσμία του καλοκαιριού, και να βρεις πολύ προσιτές και καλές τιμές, τόσο στη διαμονή, όσο και στην εστίαση. Ο καιρός είναι καλός, χωρίς ακραίες θερμοκρασίες και τα πάντα είναι δροσερά και καταπράσινα.

3. Νυδρί Λευκάδας.

Ο επισκέπτης μπορεί με ευκολία να προσεγγίσει αυτόν τον νησιωτικό προορισμό, και πολύ οικονομικά, καθώς η Λευκάδα συνδέεται με την στεριά με πλωτή γέφυρα, οπότε αποφεύγετε την ταλαιπωρία με τα καράβια. Το Νυδρί είναι από τους πλέον γνωστούς και διαφημισμένους προορισμούς της χώρας μας, και έχει συνδεθεί στενά με το όνομα του Αριστοτέλη Ωνάση, οι ευεργεσίες του οποίου στην περιοχή υπήρξαν πολλές. Ο οικισμός προσφέρεται για τουρισμό ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά η ησυχία του τόπου την εποχή της άνοιξης, θα σας κάνει να τον λατρέψετε και να γνωρίσετε το αληθινό εκτόπισμά του.

Must see: Επισκεφτείτε με καραβάκι τα νησάκια της Σπάρτης, της Μαδουρής και του Σκορπιού, περπατήστε στην απέναντι πλευρά του κόλπου, στο μονοπάτι προς το εκκλησάκι της Αγ.Κυριακής, επισκεφτείτε τους καταρράκτες της περιοχής και το χωριό Νεοχώρι, απ’ όπου η θέα στον οικισμό και τα πριγκηπόνησα είναι μαγευτική. Από το λιμάνι μπορείτε να πάρετε το καράβι που πηγαίνει στον Κάλαμο και τον Καστό, δύο καταπράσινα νησιά με καταγάλανα νερά, που βρίσκονται στην αγκαλιά της Αιτωλοακαρνανίας.

Φαγητό, ποτό και διαμονή: Στο Νυδρί θα βρείτε όλα όσα ζητάτε. Τα μαγαζιά ποικίλουν και καλύπτουν τα γούστα και του πιο ιδιότροπου επισκέπτη. Την περίοδο αυτή μάλιστα, οι τιμές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία είναι πολύ προσιτές.

Οι υπόλοιπες περιοχές που συμπληρώνουν την εικοσάδα σύμφωνα με το www.travelstyle.gr είναι: Σύβοτα Θεσπρωτίας, Πάργα Πρεβέζης, Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας, Γαλαξείδι Φωκίδας, Μεθώνη Μεσσηνίας, Αερόπολη – Λιμένι Λακωνίας, Μονεμβασιά Λακωνίας, Κυπαρίσσι Λακωνίας, Ναύπλιο Αργολίδος, Λαύριο Αττικής, Λίμνη Ευβοίας, Μακρυνίτσα Μαγνησίας, Πλαταμώνας Πιερίας, Ουρανούπολη Χαλκιδικής, Πόρτο Λάγος Βιστωνίδας (Ξάνθη – Ροδόπη), Νήσος Θάσος, Νήσος Άνδρος, Νήσος Σάμος.

Προηγουμενο αρθρο
Το Πάσχα στη Λευκάδα... όπως προβάλλεται από το Πνευματικό Κέντρο!
Επομενο αρθρο
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση δύο έργων της Παρασκευής Κοψιδά-Βρεττού στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.