HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο οξύμωρο – ασχολούμαι με τα κοινά …

Το οξύμωρο – ασχολούμαι με τα κοινά …

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ -ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ..

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κράτησε αρκετό καιρό τώρα στάση αναμονής και επιφύλαξης σχετικά με τις παραιτήσεις -αναλήψεις στη τοπική διοίκηση….

-Έλλειψη όμως ανακοίνωσης-ενημέρωσης … Ακολούθησε το μονοπάτι των φημών μεταξύ ιστοσελίδων, καφενείου και πεζοδρομίου προσπαθώντας να συγκεντρώσει στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα σε όλους μας και θα μας διδάξουν τις προϋποθέσεις του εκλέγεσθαι, σε ένα τόπο που αποτελείται από 1200 κατοίκους με μεγάλες ανάγκες διαβίωσης και επιβίωσης

΄΄ Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι παρέχεται σε κάθε Έλληνα πολίτη που έχει την ικανότητα για αυτό ( άρθρο 51 § 3 του Συντάγματος) και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας του άρθρου 1 § 2 του Συντάγματος ΄΄
–ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!
Ο νομοθέτης σαν καλός απόγονος του Σόλωνα άφησε ανοικτή την <<ικανότητα>> να την διαχειρίζεται κάθε Τοπικός Κομματάρχης , Υποψήφιος Δήμαρχος ή ακόμη το υπέρτατο οικογενειακό κληροδοτικό δικαίωμα

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .

• Η ενασχόληση με τα κοινά είναι τρόπος ζωής ? Σκοτώνω την ώρα μου – Βελτιώνω την ματαιοδοξία μου –Γεμίζω τις συνταξιοδοτικές μου ώρες – Διαχειρίζομαι τα μελλοντικά μου ρουσφέτια ….

• Είναι τα γρόσια ένας λόγος του εκλέγεσθαι ? 250 € Χ 12 μ = 3000 € Χ 5 χρ. = 15.000 €

• Η έλλειψη οράματος, η εμπειρία, το μορφωτικό επίπεδο ΄΄ κοινωνικό ή εκπαιδευτικό ΄΄ είναι λόγοι εύκολης διαχείρισης-επιλογής και καθοδήγησης ?

• Ο Δαρβίνος έσφαλε λέγοντας -Πολυάριθμα πειράματα έχουν αποτύχει να αποδείξουν μέχρι σήμερα την κληρονόμηση των επίκτητων χαρακτηριστικών. Δηλαδή το εκλέγεσθαι είναι κληρονομικό γνώρισμα ?

• Οι μικροί πολιτικοί στρατοί είναι εδώ για να φυλούν πίστη στη πατρίδα και στα κόμματα ? Ως πότε η τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι νεροκουβαλητής των κόμματων εξουσίας ?

• Είναι ανίκητη η σκέψη ? —Κάνω πλάκα και φορτώνομαι ένα τόπο με δημοτικό σχολείο 150 παιδιών, με έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, βιολογικού καθαρισμού, δημόσιων χώρων, ανύπαρκτων υποδομών

• Μετρημένα στα δάκτυλα συμβούλια σε διάρκεια 3 χρόνων είναι ικανά να οργανώσουν και να φέρουν εις πέρας όλα τα προαναφερόμενα ?

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
& ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ !

IMAGINE JOHN LENNON 1971

Προηγουμενο αρθρο
Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου: Συλλαλητήριο την Πέμπτη 9 Νοέμβρη
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα αγώνα «Κύπελλο Ιονίου 2017»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.