HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο Ποτάμι ψάχνει δύο υποψήφιους βουλευτές στη Λευκάδα

Το Ποτάμι ψάχνει δύο υποψήφιους βουλευτές στη Λευκάδα

Όχι κομματικοί υποψήφιοι αλλά υποψήφιοι από την κοινωνία.

Η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Αυτό πιστεύει το Ποτάμι και αυτό προσπαθεί να κάνει πράξη από την πρώτη στιγμή. Και σήμερα απευθύνεται στους ενεργούς πολίτες και τους καλεί να προτείνουν εκείνοι τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα στην ελληνική Βουλή.

Γιατί η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου ούτε βέβαια ενός κομματικού μηχανισμού. Και η Βουλή δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη. Χρειάζονται δημιουργοί, τολμηροί που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και ξέρουν τι θέλουν και κυρίως ξέρουν πώς θα το πετύχουν.

Οι εθελοντές, οι φίλοι του Ποταμιού, οι ενεργοί πολίτες καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Να σκεφθούν σοβαρά και υπεύθυνα ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν. Να ερευνήσουν, να μάθουν και τελικά να προτείνουν τους καλύτερους εκπροσώπους αυτής της νέας εποχής. Το Ποτάμι δεν έχει βαρίδια, δεν έχει δεσμεύσεις και θα προσπαθήσει να επιλέξει τους καλύτερους. Το έκανε και στις ευρωεκλογές και τα κατάφερε. Θυμίζουμε ότι το 1/3 του ευρωψηφοδελτίου συγκροτήθηκε με βάση τις προτάσεις των πολιτών. Η κοινωνία προτείνει λοιπόν, το Ποτάμι ακούει και παίρνει τις αποφάσεις του κάνοντας στις εκλογές τη δική του τελική πρόταση προς τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα για το νομό Λευκάδας το Ποτάμι ψάχνει δύο υποψήφιους βουλευτές. Για κάθε υποψήφιο πρέπει να έχουμε το ονοματεπώνυμό του, την ηλικία του, το επάγγελμα του . Επίσης ένα σύντομο συνοδευτικό κείμενο για την δραστηριότητα του στην περιοχή καθώς και για την προηγούμενη πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://topotami.gr/eklogiki-periferia-lefkadas/ ή επικοινωνήστε στο Τ: 2107470100 εσωτερικό 135 Ελένη Γεωργοπούλου (14:00 – 16:00)

Προηγουμενο αρθρο
Συλλυπητήρια Επιστολή από τον Ορφέα
Επομενο αρθρο
Μεσολόγγι: Τηλεφωνική απειλή για εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια

2 Σχόλια

  1. παϊσιος
    8 Οκτωβρίου 2014 at 16:07 — Απάντηση

    Αρκεί ο υποψήφιος που θα βρεθεί να ξέρει απο που πηγάζει το ποτάμι και πού εκβάλλει. Σταύρο, πές αλεύρι.

  2. Άγγελος Σταγιάνος
    8 Οκτωβρίου 2014 at 15:13 — Απάντηση

    Δεν ξέρει το ποτάμι ότι εδώ έχουμε μόνο θάλασσα; Και μάλιστα την καλύτερη; Είμαστε θαλασσινοί και όχι ποταμίσιοι!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.