HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤο πρόγραμμα από τη Βέρνη προς το Άκτιο (Λευκάδα/Πρέβεζα) για το 2020

Το πρόγραμμα από τη Βέρνη προς το Άκτιο (Λευκάδα/Πρέβεζα) για το 2020

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου η διοίκηση του αεροδρομίου της Βέρνης η οποία είναι και η πρωτεύουσα της Ελβετίας είχε ανακοινώσει τη δημιουργία μιας νέας εικονικής αεροπορικής εταιρείας με την ονομασία FlyBair.

Από το Μάιο του 2020 η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις προς δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και το αεροδρόμιο του Ακτίου το οποίο εξυπηρετεί τη Λευκάδα, την Πρέβεζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Με βάση το επίσημο πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχει μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τετάρτη σε δύο χρονικές περιόδους:

Άλλοι ελληνικοί προορισμοί είναι η Κως, η Ρόδος και το Ηράκλειο

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιούνταν με ναυλωμένα αεροσκάφη της German Airways ωστόσο ο αερομεταφορέας ανακάλεσε τη συμφωνία και οι διαχειριστές της FlyBair προχώρησαν πολύ γρήγορα σε συνεργασία με την Helvetic Airways(2L).

Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφουν και πάλι οι πτήσεις από τη Βέρνη προς το Άκτιο και αυτό είναι ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός που δείχνει ότι το 2020 θα είναι μια ανοδική χρονιά.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή την εβδομάδα στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Το χωριό μου, οι Πηγαδισάνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.