HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΤο πρόγραμμα της Volotea για τα νησιά του Ιονίου το 2016

Το πρόγραμμα της Volotea για τα νησιά του Ιονίου το 2016

Η ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για το 2016 και όσον αφορά τα Ιόνια νησιά αυτό θα έχει ως εξής:

-Προς την Κέρκυρα οι πτήσεις από τη Βενετία θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και έως και τις 2 Σεπτεμβρίου σταδιακά θα εκτελούνται τρείς πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Οι πτήσεις από το Μπορντό είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις 10 Απριλίου και έως και τις 4 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

-Προς τη Ζάκυνθο από τη Βενετία θα υπάρχουν σταδιακά δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 28 Ιουνίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου.

-Προς το Άκτιο(Λευκάδα/Πρέβεζα) οι πτήσεις από τη Βενετία θα ξεκινήσουν στις 31 Μαίου και έως και τις 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται σταδιακά τρείς πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή.

Επίσης η εταιρεία ενισχύει το πρόγραμμα της και στο εσωτερικό της χώρας μας καθώς προσθέτει πτήσεις από την Αθήνα προς τη Μύκονο και τη Μυτιλήνη.

Πιο συγκεκριμένα από τις 27 Μαίου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί εβδομαδιαίως προς τους δύο παραπάνω προορισμούς τρείς πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Πολύ ευχάριστα λοιπόν τα νέα για την επόμενη χρονιά καθώς οι πτήσεις προς τα νησιά του Ιονίου θα ξεκινήσουν νωρίτερα σε σχέση με τη φετινή τουριστική περίοδο αλλά και για τη Μύκονο και κυρίως για τη Μυτιλήνη που βλέπει μία διεθνή αεροπορική εταιρεία να την προσθέτει στο πρόγραμμα της παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με το μεταναστευτικό…

Δυστυχώς και με βάση τα έως τώρα δεδομένα η Κεφαλονιά μένει για μία ακόμα χρονιά εκτός προγράμματος της εταιρείας την ίδια ώρα που ενισχύει την παρουσία της στα υπόλοιπα νησιά της περιοχής μας….

Η αναποτελεσματικότητα και η ανυπαρξία της τουριστικής πολιτικής του νησιού μας είναι πλεόν ορατή σε όλους τους τομείς….!!!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:CHRIS

Πηγή: kefaloniapress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Blood moon, Lefkada 2015
Επομενο αρθρο
Ξεκίνησε η επίσημη αγωνιστική περίοδος για τη Νίκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.