HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Σωματει ΟΤΑ Ν. Λευκάδας εκφράζει συμπαράστασή του στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Το Σωματει ΟΤΑ Ν. Λευκάδας εκφράζει συμπαράστασή του στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πηλετίδη που δικάζεται την Δευτέρα 13 Φλεβάρη μετά από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για παράβαση καθήκοντος διότι δεν παραχώρησε δημοτικούς χώρους για τη δραστηριότητα του ναζιστικού μορφώματος, αλλά και γιατί αρνήθηκε να δώσει στοιχεία στους απογόνους των Ναζί, με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Είναι απαράδεκτο να σέρνεται στα δικαστήρια ο κομμουνιστής Δήμαρχος της Πάτρας γιατί έπραξε όπως αρμόζει στη Ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή μάλιστα που βουλευτές της και μέλη της δικάζονται για εγκληματικές πράξεις, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Τεράστιες οι ευθύνες και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ανοχή και αντιμετώπιση αυτού του μορφώματος.
Η στάση του Δήμαρχου Πατρέων θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα σε όλες τις δημοτικές αρχές, σε όλο το λαό απομονώνοντας τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής που σπέρνουν το δηλητήριο του μίσους απέναντι σε πρόσφυγες, μετανάστες, αγωνιστές.

Σύνθημα στα χείλη όλων να γίνει
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Στο δρόμο προς Καρυά - II
Επομενο αρθρο
Αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.