HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο χιόνι φέρνει και προβλήματα

Το χιόνι φέρνει και προβλήματα

Στο νησί μας χιονίζει σπάνια. Τέτοιο χιονιά σαν αυτόν των τελευταίων  ημερών  τόσο σε διάρκεια όσο και σε ποσότητα, έχουμε να δούμε πάνω από 20 χρόνια.

Όπως είναι φυσικό ο ερχομός του χιονιού προξενεί αισθήματα χαράς και ενθουσιασμού. Μέσα από τις εικόνες βλέπουμε μια άλλη Λευκάδα που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει σε  ομορφιά από γνωστά χειμερινά θέρετρα.

Από την άλλη όμως, το χιόνι δημιουργεί και προβλήματα. Κλείσιμο κεντρικών δρόμων, κλείσιμο εσωτερικών δρόμων των χωριών, συγκοινωνίες, αποκλεισμός περιοχών και πολλά άλλα.

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως ο κρατικός μηχανισμός (Δήμος και Περιφέρεια) κάνουν το καλύτερο δυνατό για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, αν παρουσιάστηκαν.

Επειδή όπως είναι τρίτη μέρα σήμερα και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, θεωρούμε ότι στη Λευκάδα δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα είτε αν παρουσιάστηκαν, λύθηκαν επί τόπου.

Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε για την έλλειψη ενημέρωσης. (Βρισκόμαστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη Λευκάδα και δεν μπορούμε να κάνουμε ρεπορτάζ.)

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σημερινές. Είναι του Θανάση Κατωπόδη από την Καρυά  και του Γιώργου Κούρτη από τους Σφακιώτες.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα, η ελόπληκτος πόλη και το DDT - η επιδημία της ελονοσίας
Επομενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από των εορτασμό των Φώτων στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.