HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΤο όνομα του Στέλιου Σκλαβενίτη σε δρόμο και Πάρκο στο Περιστέρι

Το όνομα του Στέλιου Σκλαβενίτη σε δρόμο και Πάρκο στο Περιστέρι

Το όνομα του επιχειρηματία, Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα, αναμένεται να πάρει ο δρόμος καθώς και το πάρκο που συνορεύει με τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Περιστέρι μετά από εισήγηση του δημάρχου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, στο δημοτικό συμβούλιο ως ελάχιστο φόρο τιμής προς την οικογένεια Σκλαβενίτη.

Ο αντιδήμαρχος Oικονομικών, κ. Αλέξης Σταυρούλιας, ο οποίος έκανε την ίδια εισήγηση για μετονομασία του δρόμου και του πάρκου στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα σε οδό Σπύρου και Στέλιου Σκλαβενίτη, μιλώντας στο Newsit.gr, εξηγεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί ελάχιστη τιμή προς την οικογένεια του εκλιπόντος για την πολυετή προσφορά του στην κοινωνία του Περιστερίου.

«Πριν από ένα μήνα η οικογένεια Σκλαβενίτη, ο επιχειρηματικός κόσμος αλλά και ο κόσμος των εργαζομένων βυθίστηκε στο πένθος από την ξαφνική απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη. Εμείς, ως Περιστέρι, είχαμε την τιμή και έχουμε την τύχη η οικογένεια Σκλαβενίτη να έχει ξεκινήσει και να έχει την έδρα των επιχειρήσεων της στην πόλη του Περιστερίουη. Η οικογένεια Σκλαβενίτη έχει σταθεί αρωγός σε όλες τις κινήσεις του Δήμου όπου και να τον έχουμε φωνάξει, πάντα αγόγγυστα και ακούραστα σε οτιδήποτε και αν έχουμε χρειαστεί. Το ευτυχέστατο γεγονός είναι δε ότι τις περισσότερες φορές συμμετάσχει αθόρυβα και μας έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις οικογενειακων προβλημάτων. Θεωρήσαμε, λοιπόν, ελάχιστη τιμή για μια οικογένεια ή όποια έχει ξεκινήσει από την πόλη του Περιστερίου, έχει μεγαλουργήσει αποτελεί πρότυπο επιχειρηματιών γιατί εγώ είπα χθες στο δημοτικό συμβούλιο ότι αν όλοι οι επιχειρηματίες ήταν όπως είναι η οικογένεια Σκλαβενίτη θα ζούσαμε σε μια άλλη Ελλάδα, και οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι», λέει ο κ. Σταυρούλιας ενώ, παράλληλα, ευχαριστεί την οικογένεια Σκλαβενίτη, η οποία εδραιώθηκε και μεγαλούργησε στις γειτονιές του Περιστερίου, για όσα καλά προσέφερε στους εργαζόμενους αλλά και στους συμπολίτες του που είχαν ανάγκη για στήριξη σε δύσκολες στιγμές».

Προηγουμενο αρθρο
Ταβέρνες και ταβερνιάρηδες στη παλιά Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Εκπαιδευτική εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.