HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Forum Λευκάδας βήμα ενημέρωσης και πληροφόρησης

Το Forum Λευκάδας βήμα ενημέρωσης και πληροφόρησης

Στις 10-11-12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδας το FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ με πολλές και σημαντικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Θα διοργανωθεί στους χώρους του Επιμελητηρίου και τελεί υπό την υποστήριξη των ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ενώ οι συμμετοχές αναμένονται να ξεπεράσουν τις 50.

Παράλληλα με το εκθεσιακό κομμάτι όπου θα δοθεί η δυνατότητα για επαφές και συναντήσεις των συμμετεχόντων σπουδαίο θα είναι και το συνεδριακό κομμάτι όπου θα αναλυθούν επίκαιρα θέματα που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση και πληροφόρηση των κατοίκων και επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 19:30 και στην συνέχεια θα διοργανωθεί η κεντρική συνεδρία με θέμα ΄΄ Οι τουριστικές υποδομές & οι οδικοί άξονες στην Λευκάδα ΄΄ με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων.

Επίσης στις υπόλοιπες 10 συνεδρίες που θα διεξαχθούν ξεχωρίζουν θέματα που έχουν να κάνουν με το ΕΣΠΑ και τις ευκαιρίες που προσφέρει, την ανακύκλωση και την σημασία της στη σημερινή εποχή, τις εξαγωγές των τοπιών μας προϊόντων, τα ασφαλιστικά και συνατξιοδοτικά θέματα ,την εκδήλωση για την λευκαδίτικη γαστρονομία και άλλα πολλά.

Το FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ θα καταστεί βήμα ενημέρωσης και πληροφόρησης αλλά και βήμα εξωστρέφειας των τοπικών παραγωγών και στόχος του είναι η θεσμοθέτηση και καθιέρωσή του.

Προηγουμενο αρθρο
Στη μελαγχολική μαγεία του οριενταλισμού: Μια αναγνωστική εμπειρία από τη Λέσχη ανάγνωσης του Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Λευκάδα: μνήμες του 1940 - οι τρεις βομβαρδισμοί της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.