HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΤο Lockdown στη Λευκάδα

Το Lockdown στη Λευκάδα

Ελάχιστη κίνηση παρατηρείται σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου στην πόλη της Λευκάδας, πρώτη μέρα εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων. Αφού τις δυο προηγούμενες μέρες η πόλη μας έζησε στιγμές Αυγούστου, σήμερα ησύχασαν τα πάντα. Ύστερα και από  τις εικόνες παραλογισμού που παρακολουθήσαμε στην Αθήνα, όπου πλήθος κόσμου πήρε το ΙΧ και ξεχύθηκε στα καταστήματα για αγορές μεταξύ άλλων, καλλυντικών, ρούχων, και παπουτσιών, δίνουμε δίκιο στο φίλο, ο οποίος σχολίασε:

«Η μαζική έξοδος και ο συνωστισμός που παρατηρείται λίγο πριν το χρονικό όριο έναρξης των περιοριστικών μέτρων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο μέσος πολίτης αδυνατεί να κατανοήσει από μόνος του τη σοβαρότητα μίας κατάστασης και την αναγκαιότητα να ακολουθήσει με υπευθυνότητα 5 απλές οδηγίες για να μην γίνει σοβαρότερη.

Ο μέσος πολίτης χρειάζεται υπερβολές, αιτήσεις, βεβαιώσεις, εκβιασμούς, ποινές και βούρδουλα για τα αυτονόητα. Ανοησία. Το πρόβλημα είναι πως οι επιπτώσεις αυτής της ανοησίας επιστρέφουν με άνιση κατανομή στα διάφορα κομμάτια της κοινωνίας… Κάποιοι αισθάνονται χαρούμενοι, σαν να φεύγουν διακοπές…»

Προηγουμενο αρθρο
Συνεχίζονται τα πρόστιμα στη Λευκάδα για την μη χρήση μάσκας
Επομενο αρθρο
ΤΑΟΛ: ακύρωση Γενικής Συνέλευσης Μελών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.