HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο «Neion» κατασκευάζει μια πρόταση που αλλάζει την έννοια των διακοπών

Το «Neion» κατασκευάζει μια πρόταση που αλλάζει την έννοια των διακοπών

Σας ανακοινώνουμε το νέο πρόγραμμα του neion για το 2015 που ξεκινά το Μάιο και συνδυάζει την τέχνη και την άσκηση με ενδιαφέροντα και πρωτότυπα projects και δραστηριότητες, που διοργανώνονται από επαγγελματίες και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και να εμπλακούν σε νέα πεδία.

Απευθύνονται επίσης στους κατοίκους του νησιού και σε άλλους επισκέπτες που δε διαμένουν στον ξενώνα και δημιουργείται έτσι ένα δίκτυο, του οποίου ένας κόμβος συνάντησης, γνωριμίας και ανταλλαγής πληροφοριών είναι το neion.

Το neion κατασκευάζει μια πρόταση που αλλάζει την έννοια των διακοπών. Περιμένουμε εκείνους που θα ήθελαν να μας επισκεφθούν και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά μας ή μη. Περιμένουμε αφοσιωμένους και ευέλικτους συμμετέχοντες που θα συνεισφέρουν στα εργαστήρια που τους ενδιαφέρουν, αλλά και θα απολαύσουν τις διακοπές τους και ταξιδιώτες με διάθεση να ανακαλύψουν το νησί.

neionprogramgr

neionprogram

Διαβάστε για τον ξενώνα «Νήιον»: Η άλλη Λευκάδα: Ξενώνας «Νήιον»

Προηγουμενο αρθρο
Ο «Κουρσάρος της Αγίας Μαύρας» ετοιμάζεται για τις εξορμήσεις του
Επομενο αρθρο
Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.