HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤρεις 20άρηδες στην Πρέβεζα και ένας 19χρονος στην Αρτα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία σοκ την Κυριακή

Τρεις 20άρηδες στην Πρέβεζα και ένας 19χρονος στην Αρτα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία σοκ την Κυριακή

Πέντε άνθρωποι, οι τέσσερις εκ των οποίων γύρω στα 20, έχασαν χθες τη ζωή τους σε φριχτά τροχαία στην περιοχή της Πρέβεζας και της Αρτας.

Στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς, έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα, από τη μετωπική των δύο αυτοκινήτων. Τα δύο ΙΧ, στις 6:30 το πρωί κινούνταν στην Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας με αντίθετη κατεύθυνση. Συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος της Καστροσυκιάς. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι τέσσερις επιβαίνοντες των αυτοκίνητων, ένας 70χρονος από το και τρεις νεαροί, δυο αγόρια και ένα κορίτσι, από το κόκκινο Golf, ανασύρθηκαν νεκροί.

Στο κόκκινο Golf επέβαιναν συγκεκριμένα ο 19χρονος ΔΠ, ο 23χρονος ΦΜ και η 19χρονη ΑΚ. Οι κηδείες των δύο αγοριών θα γίνουν σήμερα στην Πρέβεζα, ενώ της 19χρονης κοπέλας τις επόμενες ημέρες στην Αλβανία, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του 70χρονου συνταξιούχου και πρώην διευθυντή της Εφορίας Πρέβεζας Κ.Τ.

Ενας 19χρονος νεκρός έξω από την Αρτα

Εντωμεταξύ, μια ώρα νωρίτερα, στις 5:20 είχε σημειωθεί ένα άλλο σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην περιφερειακή της ΑΡΤΑ. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, καθώς είχε εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του νεαρού οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Από τον Κάλαμο το μήνυμα του Βουλευτή Θανάση Καββαδά για τη νέα σχολική χρονιά
Επομενο αρθρο
Πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι» Υποτροφίες για παιδιά στις ξένες γλώσσες από την Equal Society

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.