HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤριήμερη επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη στο Ν.Λευκάδας

Τριήμερη επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη στο Ν.Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τριήμερη επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Λίνας Μενδώνη στο Ν.Λευκάδας

Τη Λευκάδα και το Μεγανήσι θα επισκεφθεί η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, από αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 29 του μηνός.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η κυρία Μενδώνη, συνοδεία του Βουλευτή Λευκάδας κ.Θανάση Καββαδά και υπηρεσιακών παραγόντων, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέα Κτενά και το Δήμαρχο Λευκάδας κ.Χαράλαμπο Καλό.

Μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί σημαντικά μνημεία του Νομού μας, όπως το Αρχαίο Θέατρο, το Κάστρο της Αγίας Μαύρας, τους Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, Αγίου Γεωργίου και Αγίου Μηνά, τον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους στο Κατωχώρι, το Μουσείο του Άγγελου Σικελιανού και το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Οροπέδιο του Αγίου Δονάτου, την Καρυά, την Κόκκινη Εκκλησιά, την Ι.Μ. Οδηγήτριας Απόλπαινας και την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους, όπου εκτελούνται έργα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κα Μενδώνη θα επισκεφθεί και την Ι.Μ. Φανερωμένης.

Η περιοδεία της Υπουργού, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την επίσκεψή της στο Μεγανήσι και τη συνάντηση της με το Δήμαρχο Μεγανησίου κ.Παύλο Δάγλα.

Προηγουμενο αρθρο
Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίου Νικήτα: Σχετικά με τη δράση μας στο Μύλο, την 20η Αυγούστου
Επομενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας: Έναρξη προπονήσεων κορασίδων-παγκορασίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.