HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΥπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση του δρόμου Αμφιλοχίας-Λευκάδας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση του δρόμου Αμφιλοχίας-Λευκάδας

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Προϋπολογισμός Εργολαβίας ανέρχονταν στο ύψος των 4.000.000,00€ (με Φ.Π.Α.), 3.225.806,45€ (χωρίς Φ.Π.Α.) και η Χρηματοδότηση Έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Κωδικός Έργου (στο ΠΔΕ): 2014ΕΠ50100002

Η έκπτωση που δόθηκε από την ανάδοχος εταιρεία (Λευκαδίτικων συμφερόντων) που ανέλαβε την εργολαβία έφτασε στο ύψος του 60% σύμφωνα με το συμφωνητικό που υπογράφηκε στις 29 Ιανουαρίου 2019.

Για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:
«Συντήρηση- Αποκατάσταση και Άρση της Επικινδυνότητας της Ε.Ο. 42 ¨Αμφιλοχία- Βόνιτσα- Λευκάδα¨ & των Οδικών τμημάτων ¨Βόνιτσα – Άκτιο¨ & ¨Άγιος Νικόλαος– Άκτι層 το ύψος της σύμβασης που υπογράφηκε ανέρχεται στο ποσό 1.094.138,18€ (χωρίς Φ.Π.Α.) ή 1.356.731,34€ (με Φ.Π.Α.)

Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου καθορίζεται στο άρθρο 12 της Διακήρυξης και στο άρθρο 4 της ΕΣΥ. Σημειώνεται εδώ ότι η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε δέκα οκτώ (18) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Η εργολαβία βαρύνει το ΠΔΕ και δεν πρέπει να συγχέεται με την υλοποίηση του έργου ‘’ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ‘, το οποίο είναι ενταγμένο στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Έκλεψε την καρδιά της Ελένης το Μεγανήσι
Επομενο αρθρο
Παρεκκλήσι θα «τοποθετηθεί» απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Μηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.