HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥποψήφιος για Δήμαρχος και ο Μάκης Μελάς

Υποψήφιος για Δήμαρχος και ο Μάκης Μελάς

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

-–Θα καναμε λαθος αν πιστευαμε ότι Οι δημοτικες εκλογες το Μαιο 2019 είναι προσωπικη η κομματικη υποθεση και μονο.

–Οι εκλογες αφορουν ολους οσους κατοικουμε και δραστηριοποιουμαστε σ οποιονδηποτε τομεα στο νησι της Λευκαδας και στα παρακειμενα νησια Καλαμος και Καστος , και γενικοτερα αφορουν κι ολους οσους εχουν το τοπο μας ως προορισμο , η ως μια ακομη – πιθανον δευτερη- πατριδα.

-Είναι εκλογες που εχουν σχεση με το αυτοδιοικητικο παρον και επιπτωσεις στο αυτοδιοικητικο μελλον της Λευκαδας.

–Η απλη αναλογικη , εκλογικο συστημα με το οποιο θα γινουν οι εκλογες στην αυτοδιοικηση το Μαιο , δεν εχει «δοκιμαστει» άλλη φορα μετα την Μεταπολιτευση και δεν γνωριζουμε τι θα μας φερει!

-Τα αποτελεσματα αυτων των εκλογων θα σηματοδοτησουν πολλα , κυριως το τελος μιας αυτοδιοικητικης εποχης αλλα και το ξεκινημα μιας νεας , προς το παρον απροσδιοριστης.

–Επειδη λοιπον ξερουμε ποιοι φευγουν , κι εμεις , εχοντας λαικη στηριξη και το αυτοδιοικητικο πλεονεκτημα , θελουμε να ειμαστε αυτοι που ερχονται , εκ μερους ενος ΑνεξαρτητουΣυνδιασμου , -σας προσκαλουμε την Τριτη 23 Οκτωμβριου στη Συνεδριακη αιθουσα του ξενοδοχειου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ, ωρα 19.00, σε πρωτη συναντηση (διχωςκοινο), να σας παρουσιασουμε θεσεις και αποψεις , και ν απαντησουμε σε κάθε ερωτημα σας.

Με εκτιμηση,
Μακης Μελας .

Προηγουμενο αρθρο
Όταν ο «γηραιός» βουλευτής Λευκάδας Ευάγγελος Τσαρλαμπάς βρέθηκε στο επίκεντρο της κατάληψης της Βουλής
Επομενο αρθρο
Λευκάδα - Άλλος Πλανήτης!

1 Σχόλιο

  1. Σπυριδώνης
    19 Οκτωβρίου 2018 at 23:26 — Απάντηση

    Η εμπειρία του κυρίου Μελά σε συνδυασμό με το δυναμισμό και τη διάθεση προσφοράς του κ. Γληγόρη μπορεί να είναι ελπιδοφόρα. Μαλιάς και Φλούδας σε ενιαίο μέτωπο!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.