HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΦάιναλ-φορ μπάσκετ γυναικών – Του Σπύρου Π. Βεργίνη

Φάιναλ-φορ μπάσκετ γυναικών – Του Σπύρου Π. Βεργίνη

Απο τη συνεντευξη του υφυπουργου Αθλητισμου στο ρ/σ “στο κοκκινο” : …………….τα γεγονοτα της Λευκαδας δεν συνδυαζονται με αυτο που λεμε βια σε αθλητικους χωρους…………….εγιναν ταυτοποιησεις και συλληψεις……..και ………..προφυλαχθηκαν τα συμφεροντα των Ελληνων πολιτων………

Οι δηλωσεις αυτεϛ ειναι εκτος των αθλητικων ιδανικων και των ιδεων που καθοριζουν τις αθλητικες αξιες. Κοντολογις μας λεει οτι ευτυχως που δεν κατεστρεψαν το Κλειστο και ευτυχως που εγιναν εκτος αγωνιστικου χωρου τα επεισοδια. Και επειδη ολοι γνωριζουμε οτι τα αιτια ειναι πολλα η αφορμη ομως μια στη Λευκαδα μας τα ξημερωματα της 20ης Μαρτιου με αφορμη τον απογευματινο τελικο εγιναν σοβαρα επεισοδια και καταστροφες που δε συναδουν σε μια γιορτινη αθλητικη εκδηλωση.

Δυστυχως ομως το διημερο 18-20 Μαρτιου εκτος των επεισοδιων ειχαμε και τη ζοφερη εικονα μιαϛ αστυνομοκρατουμενηϛ ποληϛ με πολλαπλους αποκλεισμους δρομων!!! ασπιδες!!! κρανοι!!! αυτοματα!!! κλπ πολεμικα εξαρτηματα!!! και το Δημοτικο μας Σταδιο να εχει μετατραπει σε αστυνομικο παρκινγκ. Και ενω ολα αυτα εγιναν για την ασφαλεια μας και εξαντληθηκαν με τις εξευτελιστικες σωματικες ερευνες των συμπολιτων μας κατα την εισοδο τους στο Κλειστο Γυμναστηριο καποιοι ηρθαν τα εκαναν γυαλια καρφια και εφυγαν ανενοχλητοι. Εικονες ντροπης και οχι υπερηφανειας.

Η Δημοτικη αρχη σωστα σκεφτηκε να αναλαβει μια υψηλου επιπεδου αθλητικη εκδηλωση οχι ομως αυτη γιατι ολοι γνωριζαμε – οσοι εχουν σχεση με τον αθλητισμο- εκ των προτερων και δυστυχως αποδειχθηκε εκ των υστερων οτι δεν ηταν η καταλληλη. Δεν βοηθαει τη Δημοτικη αρχη η οπωσδηποτε και οποιαδηποτε προβολη. Ελπιζω να εχουν κινηθει οι διαδικασιες καταλογισμου ευθυνων γιατι σαφεστατα υπαρχουν ευθυνες ………Ομως ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με τον αθλητισμο και τα ιδεωδη του.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Π. ΒΕΡΓΙΝΗΣ π. προεδρος Αθλητικου Οργανισμου Δημου Λευκαδιων 2003-2010
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

Προηγουμενο αρθρο
Αναλυτικά αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ανοιξιάτικες εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.