HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΦαλκάο και Καραγκούνης μαζί με τα παιδιά του Οδυσσέα Νυδριού [Φωτό+video]

Φαλκάο και Καραγκούνης μαζί με τα παιδιά του Οδυσσέα Νυδριού [Φωτό+video]

Με την συμπλήρωση του ενός χρόνου της αδερφοποίησης του Οδυσσέα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Μονακό, πραγματοποιηθήκαν στο δημοτικό γήπεδο Νυδριού εκδηλώσεις με προσκεκλημένους τον άσσο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό Ραδαμέλ Φαλκάο και τον βετεράνο των γηπέδων και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιώργο Καραγκούνη.

Ο Φαλκάο μαζί με τον Καραγκούνη έδειξαν για μία περίπου ώρα τα μυστικά της μπάλας στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Οδυσσέα και στο τέλος μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Τα παιδιά των ακαδημιών έδειχναν ενθουσιασμένα παίζοντας δίπλα στα ποδοσφαιρικά τους είδωλα φορώντας και τα ίδια εμφανίσεις της ομάδας του Μονακό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν η οικογένεια του Άκη Στεργιώτη, ο Κυριάκος Γαζής, ο Απόστολος Γαζής, ο Βασίλης Βερύκιος και ο Ηλίας Ρούλιας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός Λευκαδίτης δημοσιογράφος Γιάννης Θειακός.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν τόσο με την βράβευση του Φαλκάο όσο και του Γιώργου Καραγκούνη αλλά και με την απονομή μεταλλίων και του κυπέλλου στους παίχτες της ομάδας του Οδυσσέα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Ο Φαλκάο εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρέθηκε σε μια τέτοια εκδήλωση και δήλωσε ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί την ομάδα του Μονακό. Για τον ίδιο ήταν μια μεγάλη εμπειρία να βρίσκεται τόσο μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη που εκτιμά, όσο και δίπλα στα παιδιά των ακαδημιών του Οδυσσέα Νυδριού και ελπίζει ότι κάποια μέρα να γίνουν μεγάλοι παίχτες για την Ελλάδα.

Προηγουμενο αρθρο
Οι παπαρούνες στο οροπέδιο της Εγκλουβής
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα ως πηγή έμπνευσης των ποιητών - Μέρος Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.