HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦιλανθρωπική Ποδηλατάδα από τον Φίλανδρο

Φιλανθρωπική Ποδηλατάδα από τον Φίλανδρο

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος στα πλαίσια των ετήσιων δράσεών του θα ήθελε να ενημερώσει για την Φιλανθρωπική Ποδηλατάδα που πρόκειται να διοργανώσει στην πόλη της Λευκάδας.

Πρόκειται για μία εκδήλωση στην οποία ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να παραβρεθεί με το ποδήλατό του και όλοι μαζί να κάνουμε το γύρο της πόλης δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Αυτό, μαζί με το πνεύμα των Χριστουγέννων και το 1 ευρώ συμβολική συμμετοχή του καθενός, θα συνδράμουμε όλοι μαζί δίνοντας το σύνολο των εσόδων στο κοινωνικό παντοπωλείο προκειμένου κάποιοι συνάνθρωποί μας να περάσουν καλύτερα.

Στο τέλος της ποδηλατάδας μία ζεστή σοκολάτα θα βραβεύσει την προσπάθεια όλων ενώ για έναν τυχερό θα κληρωθεί ένα καινούριο ποδήλατο για να συνεχίσει όλο τον χρόνο να κάνει τις βόλτες του.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους πιστεύουν στην συλογική προσπάθεια και αρωγή προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, να μοιραστούν μαζί μας την Κυριακάτικη βόλτα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί για έναν ιδιαίτερο σκοπό.

Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή 18/12/2016 και ώρα 11:00πμ στο Parking του Λιμενικού Ταμείου.

18-12-2016-low-a

Προηγουμενο αρθρο
Διαμαρτυρία Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Το πιάτο -Της Νόνης Σταματέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.