HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτιά εκδηλώθηκε απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας (ανανέωση)

Φωτιά εκδηλώθηκε απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας (ανανέωση)

Φωτιά εκδηλώθηκε απόψε( 9/10) στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας. Η φωτιά προκλήθηκε από τους προβολείς του γηπέδου. Στο γήπεδο βρισκόταν η ομάδα βόλεϊ για ταχτική προπόνηση. Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Ανανέωση: Η φωτιά όπως γράψαμε εκδηλώθηκε από υπερθέρμανση ενός προβολέα, που βρίσκεται απέναντι από τις κερκίδες του γηπέδου. Ήταν πολύ μικρής έκτασης. Έσβησε αμέσως μετά από παρέμβαση της Πυροσβεστικής, χωρίς να προξενήσει ζημιές στο γήπεδο. Ο Σπύρος Πολίτης υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία. Ακούστηκε, ότι τελευταία αντικαταστάθηκαν οι λάμπες των προβολέων με μεγαλύτερης ισχύος και ίσως αυτό προξένησε την υπερθέρμανση.

Ο κ. Σπύρος Πολίτης Εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού έκανε το παρακάτω σχόλιο στο f/b: Όλα τελείωσαν γρήγορα και καλά! Παρών, εκτός εμού ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος (του Δίαυλου) Κώστας Γρηγόρης που ήταν κι αυτός που ειδοποίησε την πυροσβεστική. Η υπηρεσία των …μη παραγωγικών κατέφτασε σε 3 λεπτά και έσβησε αμέσως την φωτιά, πριν επεκταθεί. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Προηγουμενο αρθρο
Ιερά Μητρόπολις Λευκάδος-Ιθάκης: Διάλογοι Γονέων
Επομενο αρθρο
Αλυκές Λευκάδας: Μια ιστορία που πρέπει να διαφυλαχτεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.