HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦωτιά πήρε η Βενζίνη: Πάτρα 1.700, Ιθάκη1.825 Κεφαλονιά 1.795 και Λευκάδα 1.825 το λίτρο

Φωτιά πήρε η Βενζίνη: Πάτρα 1.700, Ιθάκη1.825 Κεφαλονιά 1.795 και Λευκάδα 1.825 το λίτρο

«Χρυσάφι» τα υγρά καύσιμα σε Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά

Την ανηφόρα παίρνει καθημερινά τα τελευταία εικοσιτετράωρα η τιμή της Βενζίνης τόσο στην Πάτρα και την ευρύτερη αυτής περιοχή, όσο και στα νησιά του Ιονίου.

Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τις τιμές των υγρών καυσίμων σε Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά, το γεγονός, πως μέσα σε μία εβδομάδα η τιμή της βενζίνης ανά λίτρο στην Πάτρα «τσίμπησε» από 2.00 έως 2.50 λεπτά.

Έτσι η τιμή ανά λίτρο από 1.450 με 1.488 που ίσχυε πριν επτά ημέρες σήμερα έφτασε στα 1.690 με 1.700.

Ακόμα πιο «ροκ» είναι η κατάσταση στα νησιά του Ιονίου με τα σκήπτρα στις αυξήσεις να κατέχουν Λευκάδα, Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

Συγκεκριμένα, στη Ζάκυνθο η τιμή ανά λίτρο φτάνει τα 1.800 ευρώ στην Κεφαλλονιά τα 1,795, και στη Λευκάδα η τιμή του λίτρου έφτασε 1, 825 ευρώ. Τέλος στην Κέρκυρα η τιμή του λίτρου έφτασε 1,785 και στην Ιθάκη, στα 1,825 ευρώ!!!

Όπως όλα δείχνουν και επιβεβαιώνουν οι βενζινοπώλες με τα στοιχεία που υπάρχουν έως και σήμερα το καλοκαίρι θα υπάρξει έκρηξη στις τιμές των καυσίμων και οι καταναλωτές θα πρέπει είτε να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη είτε να τραβήξουν χειρόφρενο.

Την ίδια στιγμή η αγορά ετοιμάζεται για κύμα ανατιμήσεων λόγω της ανόδου του κόστους διακίνησης και παραγωγής που θα προκύψει εάν η διεθνής κρίση στο πετρέλαιο συνεχιστεί επί μακρόν.
Ενώ οι βενζινοπώλες μιλούν ακόμα και για αύξηση των τιμών στα 2,5 ευρώ το λίτρο γεγονός που θα σημάνει ιστορικά τη μεγαλύτερη τιμή πώλησης βενζίνης.

Πληροφορίες: patrastimes.gr και iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η Αγιομαυρίτικη παρέα και οι μικροί κανταδόροι κάνουν περατζάδα στην κεντρική αγορά τραγουδώντας
Επομενο αρθρο
«Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» με τη χορωδία του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.