HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΦωτορεπορτάζ από τη Γιορτή Μελιού στο Δράγανο

Φωτορεπορτάζ από τη Γιορτή Μελιού στο Δράγανο

Εκδήλωση 1

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου στο Δράγανο στις 8 Αυγούστου η Γιορτή Μελιού 2015. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Απανταχού Δραγανιτών «Η Υπαπαντή του Κυρίου» και ο Δήμος Λευκάδας και περιελάμβανε δοξολογία, σύντομη ομιλία για την ιστορία της μελισσοκομίας από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γ. Κατωπόδη, αναπαράσταση του τρύγου και μια αδρή προσέγγιση της μελισσοκομίας μέσα από μια μικρή φωτογραφική έκθεση.

DSC_0820

Στους επισκέπτες μοιράστηκαν ποικίλα μελοκεράσματα, ενώ μελισσοκόμοι της περιοχής εξέθεσαν τα προϊόντα τους. Ακολούθησε λαϊκό ξεφάντωμα με τον Φώντα Σταματέλο στο μπουζούκι, τον Θωμά Μπάτση στο κλαρίνο και τους Αναστασία Ζακυνθινού, Διον. Σκλαβενίτη και Βαλεντίνο Σταματέλο στο τραγούδι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο βουλευτής Λευκάδας κ. Στ. Γρηγόρης, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής, ο πρώην βουλευτής και Διοικητής ΟΓΑ κ. Ξ. Βεργίνης και ο πρόεδρος της Εταιρίας Λευκαδικών Μελετων κ. Αθ. Μελάς.

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας Λευκάδα 10/08 έως 16/08/2015
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λογοθέτη «Ο Σουηδός Δήμαρχος» στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.