HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦωτορεπορτάζ από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της Λαϊκής Ενότητας

Φωτορεπορτάζ από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της Λαϊκής Ενότητας

Την Τρίτη 15/9 στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας πραγματοποίησε του ΚΚΕ την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος: Δήμητρα Σταματέλου, Θωμά Καββαδά και ο Αλέκο Βεροιώτη.

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

line3

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη στην αίθουσα συνεδρίων του Πνευματικού κέντρου. Μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές: Σταύρος Σκλαβενίτης, Νίκη Λιβάνη και Γιάννης Λάζαρης, καθως και ο προσκεκλημένος υποψήφιος βουλευτής στην Β΄Αθήνας Κ. Πανταζής.

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

line3

Την Τετάρτη επίσης πραγματοποιήθηκε και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας Λευκάδας στην Κεντρική πλατεία με ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών: Χρήστου Παπαδόπουλου, Παναγιώτη Ζαβιτσάνου και Παρασκευής Κοντογιώργη.

31

32

33

34

35

Ευχαριστoύμε τον Νίκο Γαζή για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση εγγραφών Φιλαρμονικής Ένωσης Άγγελος Σικελιανός
Επομενο αρθρο
Ξελογγώθηκε ο τόπος, αλλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.