HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Σταύρακα

Χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Σταύρακα

7,10μ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑ

Τα Σάββατο 09/05/2015 διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών του Γ΄ ομίλου με συμμετοχή σωματείων από Ήπειρο, Δυτ. Μακεδονία, Κέρκυρα και Θεσσαλία.

Ο αθλητής του Γυμναστικού, Παναγιώτης Σταύρακας έλαβε μέρος στο άλμα εις μήκος και σε ένα πολύ δυνατό όμιλο, αγωνιζόμενος με βροχή, κατάφερε να ξεπεράσει για πρώτη φορά τα 7,00μ σημειώνοντας επίδοση 7,10μ, που αποτελεί βέβαια νέο ατομικό ρεκόρ και του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής που κατέκτησε την 1η θέση, προσγειώθηκε στα 7,47μ, επίδοση που του έδωσε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων, ο 2ος ήταν κατηγορία Ανδρών, ο 4ος ήταν ο περσινός πρωταθλητής στο μήκος και οι 5ος και 6ος είναι οι πανελληνιονίκες στο φετινό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο μήκος και στο τριπλούν αντίστοιχα.

Το ότι αυτή η επίδοση του Παναγιώτη σημειώθηκε αυτή την εποχή, προϊδεάζει για μεγαλύτερες επιδόσεις το καλοκαίρι στα Πρωταθλήματα Εφήβων και Νέων που θα λάβει μέρος.

Προηγουμενο αρθρο
Ανοιξιάτικη Καλλιτεχνική Μουσική και Χορευτική Εκδήλωση
Επομενο αρθρο
Ας ασχοληθεί κάποιος αρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.