HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΧριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο – Κάλαντα Χριστουγέννων (video)

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο – Κάλαντα Χριστουγέννων (video)

Πολύ μικρός αποδείχτηκε ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου, για να στεγάσει μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ξεκίνησε το πρωί και θα τελειώσει το βράδυ, της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου.

Στις δόξες του ήταν σήμερα το Πνευματικό κέντρο, αφού τόσο ο χώρος της εισόδου όσο και του πρώτου ορόφου γέμισαν παιδιά και γονείς που βρέθηκαν εκεί είτε σαν θεατές είτε σαν διοργανωτές της όμορφης Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και του Μουσικού Σχολείου δημιούργησαν και είχαν απλωμένα στους πάγκους τους εξαιρετικές κατασκευές και δημιουργίες και βεβαίως άφθονα γλυκίσματα και πίτες. Σημειώσαμε κάποιες εκπληκτικές δημιουργίες που ξεφεύγουν κατά πολύ από αυτά που συνήθως βλέπουμε στα Χριστουγεννιάτικα παζάρια.

DSCN9025

Εντυπωσίασε η παρουσία του Συλλόγου Ρωσόφωνων – Ρωσόφιλων Λευκάδας με τον πλούσιο μπουφέ και τις παραδοσιακές ενδυμασίες των διοργανωτριών.

Στις 12:00 η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής έψαλε τα πρώτα για φέτος Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και καταχειροκροτήθηκε.

Το σημερινό πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί, ήταν πλουσιότατο και περιλάμβανε κατασκευές από το Εργαστήρι κατασκευής τετραδίων της ομάδας δημιουργικής ανακύκλωσης του 2ου Γυμνασίου, κουκλοθέατρο από τη Σόνια Βαγγέλη, παράσταση από το Quartetto Branello, την χορωδία της Κορίνθου «ο Φοίβος», παρουσίαση τεχνικής decoupage από το Χάρτινο, Ταχυδρομείο Αη Βασίλη, Κάλαντα από την Παιδική Χορωδία του Ορφέα, εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου, εκπαιδευτικά παιχνίδια στο Ιστορικό Κέντρο Λευκάδιος Χέρν, και μοντέρνο χορό – school of Art.

Παρακολουθήσαμε μόνο μέρος του πρωινού προγράμματος. Μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν υπήρχε περισσότερη ευρυχωρία, αν είχε επιλεγεί κάποιος άλλος μεγαλύτερος χώρος –δεν ξέρουμε αν υπάρχει- θα μπορούσε να αποτελέσει μια εκπληκτική εκδήλωση. Ας το σκεφτούν οι διοργανωτές για του χρόνου…

Προηγουμενο αρθρο
Χρήσιμες συγκρίσεις
Επομενο αρθρο
Τα Χριστούγεννα της Κουλίτσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.