HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΧρυσό βραβείο στον Πέτρο Κούρτη στα Tourism Awards 2019

Χρυσό βραβείο στον Πέτρο Κούρτη στα Tourism Awards 2019

Πέρυσι ασημένιο φέτος χρυσό!

Ο Πέτρος Κούρτης, ο Λευκαδίτης εξαιρετικός μουσικός, εμπνευστής και διοργανωτής της εκδήλωσης Artventure Camp, κέρδισε χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2019, στην κατηγορία του βιωματικού τουρισμού, experientialtravel, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Όπως δήλωσε: «Από το 2014 μέχρι σήμερα γυμνάζομαι σαν Αθλητής με καλλιτεχνική συνείδηση, συναισθηματική και ρομαντική προσέγγιση σε ένα project που ενώνει τις δυο μεγάλες μου αγάπες, τη Μουσική κ τη Φύση.

Σήμερα το Αrtventure Camp πήρε το Χρυσό βραβείο στα βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2019 και νιώθω πραγματικά έντονη την ανάγκη να το μοιραστώ με όλους σας.

Σας ευχαριστώ όλους όσοι μοιραστήκαμε και συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε αυτό το ταξίδι.»

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Κούρτης το 2018 κατεκτήσε το silveraward στην κατηγορία του Εναλλακτικού Τουρισμού στην ίδια διοργάνωση.

Τα Tourism Awards έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού.

Τι είναι το Artventure Camp

Μια καινοτομική, περιβαλλοντική, καλλιτεχνική και επιμορφωτική δραστηριότητα στο τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, με στόχο τη διαφοροποίηση και τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών με την επιχειρηματική αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ένα εναλλακτικό Camp που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη Τέχνη και τη Φύση, τις Καλλιτεχνικές με τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Τον Πολιτιστικό και Φυσιολατρικό τουρισμό στη χώρα μας, την βιωματική εμπειρία, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης μέσα από ομάδες ανθρώπων που συναντιούνται από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξερευνώντας το νησί της Λευκάδας.

Η Φαντασία, η Δημιουργικότητα, η Έμπνευση, η Θετική Ενέργεια, ο Σεβασμός στη Φύση, η Ομαδικότητα, η Συνεργασία, η Αρμονία, οι Εικόνες, οι Γεύσεις και οι Μυρωδιές της Ελλάδας σε πρώτο πλάνο.

Προηγουμενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς σε ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: «Η κομματική σας τύφλωση προκαλεί κακό στο νησί μας»
Επομενο αρθρο
Συμπόρευση Κώστα Γληγόρη και Μάκη Μελά στις Δημοτικές εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.