HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΧτες το πρωί στον Αϊ Γιάννη

Χτες το πρωί στον Αϊ Γιάννη

DSCN6703

Από νωρίς χθες το πρωί άρχισαν να καταφτάνουν οι κολυμβητές στην παραλία του Αη Γιάννη. Λίγο παραπέρα στο καφέ της παραλίας είχα την τύχη να συναντήσω εκλεκτές προσωπικότητες του νησιού.

DSCN6709

Ο αθλητικός κύριος με το ποδήλατο δεν είναι άλλος από το συγγραφέα, λόγιο και μεταφραστή, Σωτήρη Χαλικιά. Βρίσκεται στη Λευκάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του από τις αρχές Ιουλίου. Ήταν εισηγητής, ως γνωστό, στο συμπόσιο για το Λευκάδιο Χερν. Το πρωινό καφεδάκι κάθε μέρα την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος πριν πάει στην παραλία, είναι μια συνήθεια πολλών χρόνων.

DSCN6707

Στην παρέα του Σωτήρη Χαλικιά σήμερα βρίσκονταν και η συνδιαχειρίστρια της ιστοσελίδας μας Ελένη Μ. Ματαράγκα με το σύζυγό της Μάριο Ματαράγκα.

DSCN6712

Λίγο αργότερα σε άλλο τραπέζι και για άλλους λόγους είχα τη χαρά να κουβεντιάσω με το πρόεδρο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών κ. Αθανάσιο Μελά και με τον αγαπητό μου Αγιοπετρίτη καπετάνιο Κώστα Πατρίκιο.

Προηγουμενο αρθρο
Τι φιλάρεσκη που είναι η ηρεμία!
Επομενο αρθρο
Να κοιτάμε και πέρα από το μικρόκοσμό μας - Της Ειρήνης Βονιτσάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.