HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια μέθης ο Βούλγαρος που προκάλεσε το τροχαίο κοντά στο Κάστρο της Λευκάδας

Χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια μέθης ο Βούλγαρος που προκάλεσε το τροχαίο κοντά στο Κάστρο της Λευκάδας

Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λευκάδας για να φτάσουν στη σύλληψη του Βούλγαρου που προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Περατιάς Ακτίου-Βόνιτσας τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά και του 35χρονου Πακιστανού, συνοδηγού του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr o 33χρονος Βούλγαρος, οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην ε.ο. Βόνιτσας Λευκάδας και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. όχημα, που οδηγούσε γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι δύο άντρες μετά το ατύχημα που προκάλεσαν, εγκατέλειψαν στο σημείο το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν λίγο αργότερα κοντά στο σημείο του ατυχήματος, ενώ περίμεναν όχημα για να τους επιβιβάσει και να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Όπως προέκυψε αργότερα, οι δύο άντρες δεν διέθεταν άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ ο οδηγός βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για εγκατάλειψη σε Τροχαίο, οδήγηση χωρίς δίπλωμα και μέθη.

Πηγή: www.agriniopress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Γιορτές με ανοιχτές τις πόρτες
Επομενο αρθρο
Λιτανεία Αγίου Διονυσίου στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.