HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΌταν η θάλασσα σμιλεύει τις παραλίες της Δυτικής Λευκάδας

Όταν η θάλασσα σμιλεύει τις παραλίες της Δυτικής Λευκάδας

Έχουμε ξαναγράψει πως ο σεισμός έγινε αφορμή να γεννηθούν καινούργιες παραλίες στα δυτικά της Λευκάδας. Η μια μάλιστα και μεγαλύτερη που δημιουργήθηκε πριν το Πόρτο Κατσίκι, λόγω του μεγέθους της έχει πολλές πιθανότητες να επιβιώσει και να ολοκληρωθεί ο σχηματισμός της.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι σημερινές. Δείχνουν ότι κάτι εκπληκτικό γίνεται αυτή την εποχή στις καινούργιες παραλίες (πρώτη φωτό), αλλά και στους Εγκρεμνούς (επόμενες φωτό).

1

Η φύση και η θάλασσα επί τω έργω καλλωπισμού των παραλιών. Προσέξτε τις ασπρίλες μέσα στη θάλασσα! Η θάλασσα ξεπλένει το υλικό των κατολισθήσεων, το αναμοχλεύει… Η αμμουδιά θα αλλάξει πολλές φορές χρώματα μέχρι να καταλαγιάσει και να εμφανιστεί το ολόλευκο λεπτό βοτσαλάκι που αντάμα με το μοναδικό τυρκουάζ της θάλασσας κάνει τις παραλίες μας μοναδικές. Μια εκπληκτική διεργασία διαμόρφωσης μπροστά στα μάτια μας.

2

4

6

7

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση εκπροσώπων τουριστικών φορέων για το brand name της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ναυτικού Ομίλου

1 Σχόλιο

  1. win pipie
    20 Ιανουαρίου 2016 at 21:18 — Απάντηση

    ka santa pragmatika omorfa
    alla h prosvasi???perimenoume tin moma??
    h metokise eis agnosto

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.