HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάσχα στη Λευκάδα!!

Πάσχα στη Λευκάδα!!

Μ. Πέμπτη το μεσημέρι ο Δήμος μας ενημέρωσε πως για τις μέρες του Πάσχα «η υπηρεσία μας δεν θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων & ογκωδών αντικειμένων». Δες εδώ.

Αυτό από μόνο του σαν δήλωση και μάλιστα την συγκεκριμένη περίοδο είναι κομματάκι χοντρό, από όποια σκοπιά και να το δούμε.

Ο Δήμος που ετοίμασε και πρόβαλε βίντεο για το «Πάσχα στη Λευκάδα» καθώς και σχετική ανακοίνωση, παράλειψε να αναφέρει για αυτή την αδυναμία του.

Με αυτά το δεδομένα, από το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης «νοικοκυρά» του πίσω Μώλου θεώρησε καλό να βγάλει τα άχρηστά της στο δρόμο. Βρίσκονται στη μόστρα, μπροστά από το κτίριο του ΤΑΟΛ 2 στρώματα, μαξιλάρια και εμπριμέ κουβερλί! Δεν πλησιάσαμε κοντύτερα για πλήρη περιγραφή των προς μόστρα αντικειμένων!

Αν λοιπόν οι υπηρεσίες του Δήμου υπολειτουργούν, αυτά τα αντικείμενα θα παραμείνουν στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, όλο το Πάσχα. Ήδη έχουν βγει σε χρήση τα τραπεζοκαθίσματα της οδού Γολέμη, αυτοκίνητα και κόσμος διασχίζουν το δρόμο και το πεζοδρόμιο.

Αγαπητοί αναγνώστες και συμπολίτες δεν έχουμε γλιτωμό!

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: προσεκτική και συγκρατημένη εξαγωγή-εναπόθεση απορριμμάτων κατά την διάρκεια των εορτών
Επομενο αρθρο
«Τιμή 5 δραχμές μετά φόρου και Φιλαρμονικής»

1 Σχόλιο

  1. jean hiver
    6 Απριλίου 2018 at 11:42

    o dimos ypoleitourgi…. panta ypoleitourgouse
    oi leykadites leitourgoun??? ayti eine i erotisi