HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – Ευχαριστήριο από τον «ΦΑΡΟ»

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο από τον «ΦΑΡΟ»

“Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, ο σύλλογός μας πραγματοποιησε τον 5ο Φιλανθρωπικο περίπατο για να τιμήσει, για μια ακόμη φορά, την ημέρα της γυναίκας. 

   Η φετινή μας εκδήλωση δεν είχε εορταστικό χαρακτήρα, αλλά ήταν περισσότερο μια φωνή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για ολες αυτές τις γυναίκες που βάναυσα δολοφονήθηκαν το 2021,  για ολες αυτές τις γυναίκες που κακοποιούνται καθημερινά (σωματικά και ψυχολογικά), για ολες αυτές τις γυναίκες που ξεριζώνονται απο τα σπίτια τους, γιατί κάποιες πολιτικές το επιβάλουν,  για ολες αυτές τις γυναίκες που δεν έχουν δύναμη για να παλέψουν και δεν έχουν φωνή να υψώσουν.   

  Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο και στα παιδιά μας για τον σεβασμο στην γυναικεία και στην ανθρώπινη υπόσταση. 

   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας στηρίζετε σε κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστήσουμε για την ευγενική τους χορηγεία τους: Αργυρή Κατωπόδη, το “Χαρτινο”,  “Μπουκέτο Μπαλόνια” και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την Αστυνομία, το Λιμενικό καθως και τα μέλη του ΣΥΜΟΛ και τους μικρούς αθλητές του ΓΣ Λευκάδας για την συνοδεία τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των περιπατητών.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και το προσωπικό του ΚΑΡΜΑ για την πολύτιμη βόηθειά τους.

“Για το ΦΑΡΟ,

Η Προεδρος:Ευαγγελία Φραγκούλη 

Η Γραμματεας: Σοφια Ασπρογερακα-Αργυρη 

Προηγουμενο αρθρο
Υπέρ πίστεως και πατρίδος
Επομενο αρθρο
Φορέας διαχείρισης Αμβρακικού - Λευκάδας: Ευτυχώς, δεν εντοπίστηκε κάποιος νεκρός Αργυροπελεκάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.