HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑποφυλακίζεται η Εύα Καϊλή -Με βραχιολάκι στο σπίτι της

Αποφυλακίζεται η Εύα Καϊλή -Με βραχιολάκι στο σπίτι της

Ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, αφήνεται η Εύα Καϊλή, όπως αποφάσισε πριν από λίγο το δικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών. 

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρώην ευρωβουλευτής η οποία συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου, θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι. 

“Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η κα Εύα Καϊλή θα πάει σπίτι της καθώς θα τεθεί  σε ηλεκτρονική παρακολούθηση” δήλωσε ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή Sven Mary, στο Politico. “Προς το παρόν, δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο, εκτός από το γεγονός ότι αυτή η απόφαση μου φαίνεται λογική”, συμπλήρωσε. 

Η Εύα Καϊλή βγαίνει από την φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητα της μέχρι τέλος, δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Την πληροφορία της αποφυλάκισης επιβεβαίωσε και η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου, ενώ η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση της κας Καϊλή ενώπιον του δικαστή το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με τον ίδιο τρόπο της ηλεκτρονικής επιτήρησης λήφθηκε απόφαση και για την αποφυλάκιση του Μαρκ Ταραμπέλα ενώ ο Αντόνιο Παντσέρι αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα επίσης με κατ’ οίκον περιορισμό και βραχιολάκι.

Ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η Εύα Καϊλή θα περάσει τον κατ’ οίκον περιορισμό της στην ίδια οικία με τον σύντροφό της.

H αποφυλάκιση της κας Καϊλή αναμένεται αύριο ή το αργότερο τη Μ. Παρασκευή.

Πηγή: https://www.capital.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Παραδόθηκε ο δρόμος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος, video
Επομενο αρθρο
Η Λευκαδίτισσα ποιήτρια Κλεαρέτη Δίπλα- Μαλάμου σε έκδοση για τις «Έξι λυρικές ποιήτριες του εικοστού αιώνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.