HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔύο νέα 5άστερα ξενοδοχεία σε Μεγανήσι και Μύκονο

Δύο νέα 5άστερα ξενοδοχεία σε Μεγανήσι και Μύκονο

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Λευκάδα και στη Μύκονο.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης VENUSLAND HOLDINGS LIMITED ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛAΔΟΣ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 35 δωματίων των 110 κλινών στη θέση Χερομούρσι Μεγανησίου Λευκάδας,  συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 6.750.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 6.750.000 ευρώ.

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΖΕΥΣ ΑΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 42 δωματίων των 84 κλινών στη θέση Άγιος Βασίλειος της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 7.262.374,01 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 6.968.142,62 ευρώ.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Πολύωρες διακοπές νερού σε Απόλπαινα και Τσουκαλάδες
Επομενο αρθρο
Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.