HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕνορία Ευαγγελιστρίας: 4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο

Ενορία Ευαγγελιστρίας: 4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Κύπρο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή  στην ΚΥΠΡΟ 

Γίνεται γνωστό ότι, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου, η Ενορία Ευαγγελιστρίας (Μητροπόλεως) Λευκάδος προγραμματίζει για την εβδομάδα προ των Απόκρεω και συγκεκριμένα από την Τετάρτη, 6  έως και το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 τετραήμερη προσκυνηματική – περιηγητική εκδρομή στη Μεγαλόνησο του Ελληνισμού, την Κύπρο, στην επέτειο των πενήντα χρόνων από την τουρκική εισβολή.

Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε την μακραίωνη ιστορία της σημαντικής αυτής εστίας της Ρωμηοσύνης, της ποτισμένης με αίμα Μαρτύρων και Ηρώων· να μυηθούμε στην πλούσια πνευματική της κληρονομιά, που ξεκινάει από τον Άγιο Λάζαρο τον Τετραήμερο και τον Απόστολο Παύλο· να θυμηθούμε τους μύθους που τη συνοδεύουν· να εκτιμήσουμε τον λαϊκό πολιτισμό που την ομορφαίνει· να απολαύσουμε τις φυσικές της καλλονές, στο βουνό και στη θάλασσα, μέσα στην ήσυχη περίοδο της άνοιξης, που η κυπριακή φύση βρίσκεται στην καλύτερή της ώρα.

Το πλούσιο πρόγραμμα, με την εγγύηση του γραφείου ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ, με εμπειρία εξήντα χρόνων σε προσκυνηματικές περιηγήσεις, περιλαμβάνει διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην πόλη της Λεμεσού, απ’ όπου εύκολα θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις σε όλη την έκταση των ελεύθερων περιοχών της Μεγαλονήσου και τις τέσσερις ημέρες της εκδρομής.

Η συνολική τιμή είναι 690 ευρώ χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.

Απαιτείται ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο με ισχύ έξι μήνες μετά την εκδρομή. 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 με προκαταβολή 350 ευρώ.

Πληροφορίες στο τηλ.:6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης).

Προηγουμενο αρθρο
Βραβεύσεις και διακρίσεις του Νηπιαγωγείου Λυγιάς
Επομενο αρθρο
Επικήδειος λόγος για τον ιστορικό συγγραφέα Σπυρίδωνα Σούνδια - της Ιωάννας Κόκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.