HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕπίσκεψη γνωριμίας Διοικητή πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Δήμαρχο Λευκάδας

Επίσκεψη γνωριμίας Διοικητή πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Δήμαρχο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη γνωριμίας στο Γραφείο Δημάρχου Λευκάδας, κ. Χαράλαμπου Καλού, πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λευκάδας, Πύραρχος Κωνσταντίνος Τσίκας.

Στη συνάντηση τονίστηκε, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Τσιρογιάννη, η αρμονική συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ειδικότερα κατά τη θερινή περίοδο, ενώ έγινε κατανοητό ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να πορευθούν στη βάση της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης για την αποτελεσματική θωράκιση του δήμου σε ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην θωράκιση του ιστορικού κέντρου της πόλης της Λευκάδας. Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά για την αναγκαιότητα της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας, μεταξύ του δήμου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, για την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα βρίσκεται στη διάθεσή του με τις υπηρεσίες  του, με σκοπό την ασφάλεια των δημοτών, την προστασία της περιουσίας, καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
West Ferry - Δρομολόγια Καθαράς Δευτέρας ΝΥΔΡΙ - ΣΠΗΛΙΑ – ΝΥΔΡΙ
Επομενο αρθρο
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την επισκευή και συντήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.