HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπαναπροκήρυξη κενών θέσεων για τη Β Λυκείου του 2ου Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας

Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων για τη Β Λυκείου του 2ου Πειραματικού Λυκείου Λευκάδας

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5372 τ.β’/7-9-2023 περί Διεξαγωγής συμπληρωματικών διαδικασιών για εισαγωγή μαθητών-τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία και σύμφωνα με την Πράξη 24/13-9-2023 του ΕΠ.Ε.Σ. του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας προκηρύσσουμε:

 Έξι (6) θέσεις μαθητών/τριών για τη Β Λυκείου.

Η υποβολή αιτήσεων των γονέων / κηδεμόνων για συμμετοχή στη διαδικασία μπορεί να γίνει μέχρι και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 μ.μ. στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας, ως εξής:

α. με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων, διαφορετικά, η αίτηση συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα με την οποία συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία.

β. σε περίπτωση αδυναμίας για προσωπική παρουσία γονέων / κηδεμόνων παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας mail@2lyk–lefkad.lef.sch.gr  με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επισυναφθούν υπεύθυνες δηλώσεις και των δυο γονέων/κηδεμόνων μέσω της  διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr, οι οποίες θα αναφέρουν:

«Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου ……………………………………………………., μαθητή/ τριας της … τάξης στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή του / της στο 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Λευκάδας – «Άγγελος Σικελιανός».

Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν, αν υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις από τις διαθέσιμες θέσεις, με δημόσια κλήρωση στο γραφείο της Δ/νσης του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας

Η Διευθύντρια Νίκη Κατωπόδη

Προηγουμενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αντιδιαβρωτική προστασία της παραλίας του Αι-Γιάννη και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου
Επομενο αρθρο
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη θέση Περγαντί Μοναστηρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.