HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗμαθία: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Ημαθία: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Η 37χρονη μητέρα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα σε χωριό της Ημαθίας όταν ένα βρέφος 6 μηνών πέθανε μετά από χτυπήματα της 37χρονης μητέρας του, η οποία και συνελήφθη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι με τα τρία της παιδιά, το βρέφος και δύο μεγαλύτερα, 6 και 7 ετών. Το μωρό βασανίστηκε από τη μητέρα του, καθώς δέχτηκε χτυπήματα με χέρια και πόδια μέχρι να πεθάνει.

Η μητέρα φέρεται να χτυπούσε το βρέφος μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της. Τότε, εκείνα βγήκαν έξω από το σπίτι τους και κάλεσαν σε βοήθεια. Ακριβώς απέναντι από το σπίτι διαμένει η αδελφή της 37χρονης μαζί με τον πατέρας της. 

Στο σημείο έσπευσαν η αδερφή της 37χρονης και ο πατέρας της, και μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές

Ο πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών είχε εγκαταλείψει την 37χρονη. Το ίδιο είχε πράξει και ο πατέρας του τρίτου παιδιού.

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Ευτύχιος Ζουριδάκης
Επομενο αρθρο
 Οι Μικρές Λευκαδίτικες Ιστορίες ταξιδεύουν στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.