HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τους Δασικούς Χάρτες

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για τους Δασικούς Χάρτες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18, της παρ.1β του άρθρου 177 του Ν. 4635/19, την υπ΄αριθ. 7079/25.02.15 εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τις δ/ξεις των άρθρων 41 και 78 του Ν. 4954/22 & την υπ’ αρ. 375/39167/02-06-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε δημόσια, μεικτή (με τηλεδιάσκεψη μέσω εφαρμογής Webex & δια ζώσης στο Διοικητήριο-αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ: Απόφαση Δ.Σ. σχετικά με την υποβολή από την Δ/νση Δασών Λευκάδας, στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, δήλωσης ιδιοκτησίας υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου στις υπό κτηματογράφηση περιοχές του Δήμου Λευκάδας.
Εισηγητές: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος
Νικόλαος Τυπάλδος, Αντιδήμαρχος

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι η Δ/νση Δασών Λευκάδας υπέβαλε δήλωση ιδιοκτησίας υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, με την οποία θίγονται ιδιοκτησιακά δικαιώματα τόσο του Δήμου Λευκάδας όσο και ιδιωτών.

Προηγουμενο αρθρο
Ντροπή
Επομενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Εγκαταστάθηκαν ραντάρ ταχύτητας και προειδοποιητικά φανάρια σε Απόλπαινα, Λαζαράτα, Περιγιάλι και Παράδεισο Λυγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.