HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΚρυονέρι: Η κρυφή, εξωτική παραλία της Λευκάδας (βίντεο)

Κρυονέρι: Η κρυφή, εξωτική παραλία της Λευκάδας (βίντεο)

Στο τέρμα της παραλίας του Αη-Γιάννη δυτικά της πόλης της Λευκάδας, υπάρχει ένα μυστικό: Πίσω από τους βράχους, κρυμμένη από την κοινή θέα και με σχετικά δύσκολη πρόσβαση, μόνο με τα πόδια, υπάρχει μία εξωτική, μικρή παραλία: Το Κρυονέρι.

Μόνο δια θαλάσσης ή αέρος μπορεί κάποιος να διακρίνει αυτή την μικρή αλλά πραγματικά μαγική παραλία, με τα παγωμένα καταγάλανα νερά. Με τα πόδια, μπορεί κάποιος να φτάσει σε αυτή, κατεβαίνοντας πίσω από τη «μύτη» του βράχου.

Λίγο πριν την κατάβαση υπάρχει η οροφή ενός παλιού Ιταλικού πυροβολείου – η θέα από εκεί προς το Ιόνιο και ολόκληρη της παραλία του Αη Γιάννη κόβει την ανάσα.

Συνήθως η θάλασσα εκεί είναι ήρεμη αλλά – επειδή η αμμουδιά είναι μικρή – ένα ξαφνικό κύμα μπορεί να «πάρει» τα απλωμένα υπάρχοντά σας οπότε έχετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα, πετσέτα σαγιονάρες και ένα μικρό τσαντάκι με τα προσωπικά σας αντικείμενα. Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο…

Πηγή: https://www.skai.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Κοινότητα Κατούνας: Η Φέρουσα ικανότητα μας
Επομενο αρθρο
Συναυλία Θανάση Πολυκανδριώτη στη Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. Σοφία
    25 Ιουλίου 2023 at 13:25 — Απάντηση

    Πάει το μυστικό… θα την καταστρέψουν κι αυτή

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.