HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜε «δεξί» ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Νίκη

Με «δεξί» ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Νίκη

Μετά τη νίκη επί των Εσπερίδων Καλλιθέας την περασμένη Κυριακή και την πρόκρισή της στους οκτώ του κυπέλου Ελλάδας, σήμερα 9-10-2022 η Νίκη Λευκάδας επικράτησε άνετα της ομάδας της Ελευθερίας Μοσχάτου με σκορ 66-45 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 γυναικών περιόδου 2022-2023.

Από την αρχή τα κορίτσια της Νίκης επέβαλαν την κυριαρχία τους περιορίζοντας τις αντίπαλες παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Στο επιθετικό κομμάτι με καλές ενέργειες κάτω απ΄το καλάθι αλλά και με εύστοχα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση πήραν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα, ανεβάζοντας την διαφορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμη και στους 28 πόντους. 

Την επόμενη Κυριακή για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Νίκη θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Τα δεκάλεπτα:   17-4,  31-13,  53-27,  66-45

Νίκη Λευκάδας: Δαμουλάκη Γεωργία 12, Γεωργάκη Αικατερίνη, Oconnor Abby 3, Ντάλα Πανωραία 14, Δανδουλάκη Αλεξάνδρα, Βιντζιλαίου Σταυριανή, Φουράκη Στυλιανή 7, Τραγουστή Ιωάννα 2, Heard Lauren 8, Κουκή Eιρήνη 2, Carey Stasha 18.

Προηγουμενο αρθρο
«Εσένα θα θυμάμαι δωρήτρα αμμουδιά» - video
Επομενο αρθρο
Πανσέληνος στα Ακαρνανικά όρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.