HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Ο Αλέξανδρος φορά την πανοπλία του»

«Ο Αλέξανδρος φορά την πανοπλία του»

Ανοικτός διαγωνισμός ιδεών σχεδιασμού στοιχείων σήμανσης και αστικού εξοπλισμού στους υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους των παραδοσιακών οικισμών του Αλέξανδρου Λευκάδας

Ο Σύλλογος φίλων Αλεξάνδρου “Φηγός” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η προσπάθειά του για την πραγματοποίηση ενός πανελλήνιου ανοικτού διαγωνισμού ιδεών σχεδιασμού στοιχείων σήμανσης και αστικού εξοπλισμού στους υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους των παραδοσιακών οικισμών του Αλέξανδρου Λευκάδας ευοδώνεται ύστερα από την εξασφάλιση ενός μέρους των εξόδων από χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού το οποίο παρέσχε ταυτόχρονα και την αιγίδα του. Την αιγίδα τους επίσης έχουν παράσχει τόσο η Περιφέρεια Ιονίων νήσων όσο και ο Δήμος Λευκάδας καθώς και την μετέπειτα συνεργασία και συμβολή τους στην όλη εκδήλωση.

Ο διαγωνισμός γίνεται με τη συνεργασία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Cities in Balance γνωστής στη Λευκάδα από το σημαντικό-πανελλήνιας εμβέλειας- τριήμερο συνέδριο για τον δημόσιο χώρο που οργάνωσε στον Αλέξανδρο τον Αύγουστο του 2019.

Καθώς το θέμα είναι πρωτότυπο και άκρως δημιουργικό θα μπορούσε να αποτελέσει πιλότο και για τους άλλους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας μας, γεγονός που καθιστά περισσότερο ενδιαφέρουσα και ελκυστική τη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Εννοείται ότι θα είναι για μας, ιδιαίτερα σημαντικό και ευτυχές γεγονός, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό Λευκαδιτών δημιουργών.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα στα οποία κοινοποιείται το παρόν να δημοσιεύσουν τη συνημμένη περιληπτική προκήρυξη του διαγωνισμού σε όσο το δυνατόν περίοπτη θέση ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι ενδιαφερόμενοι συντοπίτες μας. 

Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΔΩ

Προηγουμενο αρθρο
Παραβάσεις και πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
5.000 ευρώ για εκπόνηση στατικής μελέτης για την προστασία του Πύργου στον Πόρο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.