HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠασχαλινός χορός Απόλλωνα Καρυάς

Πασχαλινός χορός Απόλλωνα Καρυάς

Απόλλωνας Καρυάς Λευκάδας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο καθιερωμένος Πασχαλινός χορός του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς Λευκάδας “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” την Κυριακή του Πάσχα 5 Μάιου στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού καταστήματος Καρυάς , η οποία αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το αντάμωμα των μελών, φίλων, συγχωριανών και επισκεπτών μας.

Οι εξαιρετικοί μουσικοί με επικεφαλής τον Λάμπρο Τσόγκα απογείωσαν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . Η βραδιά χαρακτηρίστηκε εκτός από το αμείωτο κέφι,  από την παρουσία της νέας γενιάς που έδωσε δυναμικό παρόν στην εκδήλωση και κέρδισε τις εντυπώσεις.

 Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Ομίλου κος Κώστας Λ. Κατωπόδης ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να είναι παρών.

Εξέχουσα θέση στην εκδήλωση και το νέο λάβαρο του Ομίλου το οποίο εντυπωσίασε και  προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ/Ο «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης : κέντρο εκδηλώσεων CAPITAL, παγάκια  ΔΙΓΕΝΗΣ,  φρούτα-λαχανικά ΓΛΕΝΗΣ, το αυθεντικό σαλάμι Λευκάδας ΝΤΕΛΗΜΑΡΗ,  τον Παναγιώτη Σούνδια με το SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ στη Νικιάνα.

Επίσης ευχαριστεί θερμά την κα Αναστασία Θάνου που επιμελήθηκε τα γραφικά των τιμοκαταλόγων και τον κ. Θανάση Κατωπόδη για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Χρόνια πολλά – Χριστός Ανέστη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς Λευκάδας

 «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα εορτασμού Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Απαράδεκτες εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.