HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών: Ενέργεια του Συλλόγου μας στους Ιερούς Ναούς της Ευγήρου

Πολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών: Ενέργεια του Συλλόγου μας στους Ιερούς Ναούς της Ευγήρου

Ενημέρωση για την Ενέργεια του Συλλόγου μας στους Ιερούς Ναούς της Ευγήρου – Αγίου Βασιλείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η Αρετούσα” ανακοινώνει με χαρά μια σημαντική επιτυχία στο πλαίσιο των πολιτιστικών του προσπαθειών. Μετά από συνεχή παρέμβαση και αφοσίωση προς τον τοπικό μας κοινό, καταφέραμε να προμηθευτούμε σαράντα εκκλησιαστικές κοσμικές καρέκλες και τον Απαραίτητο εκκλησιαστικό σημαιοστολισμό για τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Ευγηρού.

Αυτή η σημαντική πρωτοβουλία αντανακλά την αποφασιστικότητά μας να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας, συνδυάζοντας πνευματική και θρησκευτική ευαισθησία. Τονίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου παρεμβάσεων και βελτιώσεων που έχουμε σχεδιάσει για τον Ιερό Ναό, με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα προάγει την πνευματική, πολιτιστική και θρησκευτική ευημερία της κοινότητάς μας.

Η Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Παναγίας Ευγήρου σε καλό Δρόμο.

Χαιρόμαστε να ανακοινώσουμε ότι η αποκατάσταση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Παναγίας Ευγήρου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Εδώ και περίπου πέντε χρόνια, ο Σύλλογός μας έχει αφιερώσει σημαντικές προσπάθειες και συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Είναι θέμα χρόνου να λάβουμε έγκριση για το απαιτούμενο ποσό για τη μελέτη και το κόστος, τα οποία έχουν προκύψει μετά την επίσκεψη της επιτροπής από την Πάτρα σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης.

Η αφοσίωσή μας στην αποκατάσταση αυτού του ιστορικού μνημείου παραμένει ακλόνητη, και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος

Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος.

Προηγουμενο αρθρο
Συλλυπητήρια  «Ορφέα»  προς την οικογένεια του Διονύση Ράπτη
Επομενο αρθρο
Κλιμάκιο της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ  κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αλέκου Παναγούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.