HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠολιτιστικό διήμερο για τα 200 χρόνια από την γέννηση του Εθνικού μας ποιητή Αρ. Βαλαωρίτη

Πολιτιστικό διήμερο για τα 200 χρόνια από την γέννηση του Εθνικού μας ποιητή Αρ. Βαλαωρίτη

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα», διοργανώνει πολιτιστικό διήμερο στην Λευκάδα , για να τιμήσει τα 200 χρόνια από την γέννηση του Εθνικού μας Ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, από κοινού με την Ομοσπονδία των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων, που εκπροσωπεί όλους τους Απανταχού Λευκαδίτες και την Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών το ιστορικό σωματείο του Πνευματικού κόσμου του Νησιού μας, στις 19 & 20/05/2024, στην Λευκάδα. Μαζί μας στην διοργάνωση του πολιτιστικού διήμερου και πολύτιμοι αρωγοί είναι η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας και το Μουσικό Γυμνάσιο Λευκάδας. Όλη η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας, που είναι και συνδιοργανωτής, στα πλαίσια της ανακήρυξης από τον κ. Δήμαρχο Λευκάδος, του έτους 2024, ως έτος Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Το Δ.Σ

Προηγουμενο αρθρο
Πανηγυρισμοί στη Λευκάδα για την πρόκριση του Ολυμπιακού - video
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Φερεντίνου «ONE WAY TICKET» στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.