HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣυλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Συλλυπητήρια από την Δ.Ε.Ε.Π. Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας  αποχαιρετά με θλίψη την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ  Φώφη Γεννηματά . Μια έντιμη και ρεαλίστρια πολιτικό , μια δυνατή , μαχητική και αξιοπρεπή γυναίκα .

Ο θάνατος της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην πολιτική ζωή της χώρας μας ‘  η παρακαταθήκη της για την ενότητα του πολιτικού χώρου που εκπροσωπούσε καθώς και η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για την πρόοδο της Ελλάδας θα παραμείνει ζωντανή.

Στην οικογένεια , τους φίλους και τους συντρόφους της εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει .

                                  από την Δ.Ε.Ε.Π  Λευκάδας της  Νέας  Δημοκρατίας.

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Αναπάντεχη η είδηση του χαμού σου αγαπημένη μας Φώφη και ανείπωτη θλίψη στις καρδιές όλων μας. Όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε θα σε θυμόμαστε με θαυμασμό για όλα όσα εκπροσωπούσες ως άνθρωπος και ως πολιτικός. 

 Ήσουν οραματίστρια,  αληθινή μαχήτρια της ζωής, ακούραστη και αξιοπρεπής μέχρι το τέλος. Τίμησες κάθε ρόλο που ανέλαβες, πολιτεύτηκες με σοβαρότητα και ήθος, μας δίδαξες δημοκρατικό ήθος και σήκωσες στις πλάτες σου μια ολόκληρη δημοκρατική παράταξη σε εποχές δύσκολες. Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής σου παρακαταθήκης. 

Αντίο αγαπημένη μας Φώφη

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για τον θάνατο της Προέδρου του «Κινήματος Αλλαγής», Φώφης Γεννηματά

«Με οδύνη μάς πλημμύρισε η είδηση ότι η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με τη βαριά αρρώστια που τη βασάνιζε και έφυγε από τη ζωή και την πολιτική δράση.

Συμμετέχω ολόψυχα στον πόνο της οικογένειάς της και στον πόνο της πολιτικής οικογένειας του «Κινήματος Αλλαγής».

Η Φώφη Γεννηματά, με τεράστια ψυχική και φυσική δύναμη, έδωσε μάχες σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της πρόσφατης πολιτικής ζωής, με αρχές και ήθος, φέροντας μάλιστα το ιδιαίτερο βάρος της μητέρας και συζύγου και το βαρύ φορτίο του παράλληλου αγώνα για τη ζωή της.

Θα μείνει ένα φωτεινό παράδειγμα μ’ εμβληματική σημασία για τις γυναίκες, για την πολιτική και την κοινωνία.

Παρούσα πάντα στις δράσεις και τα κινήματα, για μια κοινωνία με υγιείς και ευημερούντες πολίτες, έχουμε πολλές φορές συναντηθεί και συνεργαστεί.

Με βαθιά συγκίνηση και τιμή αποχαιρετώ τη Φώφη Γεννηματά. Αιωνία της η μνήμη».

Προηγουμενο αρθρο
Ελεύθερες παραλίες σε Κάστρο-Τουριστικό Περίπτερο – ΤΑΟΛ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Άλατρο… ο χτύπος της καρδιάς μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.